Προϊοντα Natracare

Σερβιέτες
Προϊοντα Natracare

Καθημερινής φροντίδας

Natracare.gr © 2010 - 2017 NATRACARE, Inc. All rights reserved.
To υλικό αυτό δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, να διανεμηθεί, να διαβιβαστεί, να αποθηκευτεί προσωρινά, ή να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός αν εξασφαλιστεί προηγουμένως η γραπτή άδεια της Natracare Hellas, Inc. 
Υγρά μαντηλάκια για την ευαίσθητη περιοχή
 

Πίσω

Σημαντικό:
Υγρά μαντηλάκια για την ευαίσθητη περιοχή
Τα απαλά μαντηλάκια καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή της Natracare είναι σχεδιασμένα για την καθημερινή υγιεινή των γυναικών, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της περιόδου, αλλά και ως πρακτική λύση σε ταξίδια.
Είναι απαλά και ανθεκτικά, από πιστοποιημένο 100% βιολογικό βαμβάκι και έχουν εμποτιστεί με πιστοποιημένα βιολογικά αιθέρια έλαια από χαμομήλι, καλέντουλα, Γαλλικό τριαντάφυλλο,  καθώς και φυσικά εκχυλίσματα. Ο συνδυασμός αυτών των συστατικών προσφέρει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας και ταυτόχρονα αφήνει το δέρμα απαλό.
Η ήπιά τους φόρμουλα είναι απαλλαγμένη από οινόπνευμα, απολυμαντικά, όπως το sodium lauryl sulphate (SLS) και εφάμιλλες ουσίες, παραβένες, SHG και άλλους τύπους τοξικών συντηρητικών που απελευθερώνουν φορμαλδεΰδη.
Καθώς η Natracare δε χρησιμοποιεί συστατικά ζωικής προέλευσης και επιπλέον, δεν τεστάρει τα προϊόντα της σε ζώα, τα προϊόντα της είναι ιδανικά για αυτούς  που  ακολουθούν   έναν   vegan
τρόπο ζωής. Για την επίτευξη των υψηλών στάνταρ ποιότητας, η Natracare πραγματοποίησε δερματολογικούς ελέγχους του προϊόντος μόνο σε εθελόντριες.
Τα ατομικά μαντηλάκια καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή και τα συστατικά με τα οποία είναι εμποτισμένα προέρχονται αποκλειστικά από φυσικές, ανανεώσιμες πηγές και είναι βιοδιασπώμενα και κατάλληλα για κομποστοποίηση.
Γιατί Μαντηλάκια
natracare
Οι γυναίκες σήμερα έχουν συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να αποφεύγουν την επαφή με συνθετικά υλικά, χημικές ουσίες και πρόσθετα. 
Καταστήματα
Μάθετε που είναι το κοντινότερο κατάστημα από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα της natracare ή αγοράστε τα  απευθείας από εδώΑρχική      Ποιοί Είμαστε      Προϊόντα Natracare      Γιατί Natracare      Καταστήματα       Υγεία       Περιβάλλον       Επικοινωνία
Normal Panty Liners
Αγοράστε On-Line