Προϊοντα Natracare

Σερβιέτες
Προϊοντα Natracare

Μητρότητας

Natracare.gr © 2010 - 2017 NATRACARE, Inc. All rights reserved.
To υλικό αυτό δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, να διανεμηθεί, να διαβιβαστεί, να αποθηκευτεί προσωρινά, ή να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός αν εξασφαλιστεί προηγουμένως η γραπτή άδεια της Natracare Hellas, Inc. 

Μωρομάντηλα
 
Πίσω


Σημαντικό:
Σερβιέτες λοχείας
Μωρομάντηλα
Τα βραβευμένα βιολογικά μωρομάντηλα της Natracare είναι απαλά, ανθεκτικά και προσφέρουν αποτελεσματική καθαριότητα και καθημερινή φροντίδα στο ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Είναι κατασκευασμένα από 100% αγνό, πιστοποιημένα βιολογικό βαμβάκι και είναι εμποτισμένα με βιολογικά αιθέρια έλαια από βερίκοκο, φλαμούρι και χαμομήλι, καθώς και φυσικά φυτικά εκχυλίσματα τα οποία καθαρίζουν, αναζωογονούν και αφήνουν το δέρμα απαλό.
Η απαλή σύσταση των βιολογικών μωρομάντηλων της Natracare, δεν περιλαμβάνει συνθετικά συστατικά, όπως sodium lauryl sulphate (SLS) ή άλλα συγγενή συστατικά.  Επιπλέον, δεν περιέχει parabens, SHG και άλλου είδους συντηρητικά που απελευθερώνουν φορμαλδεΰδη.
Τα βιολογικά μωρομάντηλα είναι ιδανικά για αυτούς που ακολουθούν ένα Vegan τρόπο ζωής, διότι δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης και δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Για την επίτευξη των υψηλών στάνταρ ποιότητας, η Natracare πραγματοποίησε δερματολογικούς ελέγχους του προϊόντος μόνο σε εθελόντριες. 

Τα μωρομάντηλα και τα συστατικά εμποτισμού τους προέρχονται από φυτικής προέλευσης ανανεώσιμες πηγές και είναι βιοδιασπώμενα και κατάλληλα για κομποστοποίηση.

Γιατί Προϊόντα
Μητρότητας natracare
Οι γυναίκες σήμερα έχουν συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να αποφεύγουν την επαφή με συνθετικά υλικά, χημικές ουσίες και πρόσθετα. 
Καταστήματα
Μάθετε που είναι το κοντινότερο κατάστημα από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα της natracare ή αγοράστε τα  απευθείας από εδώΑρχική      Ποιοί Είμαστε      Προϊόντα Natracare      Γιατί Natracare      Καταστήματα       Υγεία       Περιβάλλον       Επικοινωνία
Normal Panty Liners
Αγοράστε On-Line