Προϊοντα Natracare

Σερβιέτες
Προϊοντα Natracare

Σερβιετάκια

Natracare.gr © 2010 - 2017 NATRACARE, Inc. All rights reserved.
To υλικό αυτό δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, να διανεμηθεί, να διαβιβαστεί, να αποθηκευτεί προσωρινά, ή να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός αν εξασφαλιστεί προηγουμένως η γραπτή άδεια της Natracare Hellas, Inc. Σερβιετάκια tanga
 
Σημαντικό:

Σημαντικό:
Πίσω

Σερβιετάκια tanga
Σερβιετάκια εξαιρετικά λεπτά
Σερβιετάκια Ανατομικά
Σερβιετάκια
Τα  βιολογικά σερβιετάκια Tanga με φτερά, είναι ειδικά σχεδιασμένα για tanga και string εσώρουχα. Το πιστοποιημένο βιολογικό βαμβάκι και τα συστατικά φυτικής προέλευσης, κάνουν τα σερβιετάκια της Natracare απαλά, ενώ παράλληλα επιτρέπουν στην επιδερμίδα να αναπνέει και να παραμένει στεγνή.
Προσφέρουν καθημερινή προστασία, ειδικά αν τα εσώρουχά σας περιέχουν συνθετικά υλικά και θέλετε να είστε σίγουρη ότι έρχεστε σε επαφή μόνο με βιολογικό βαμβάκι. Είναι άνετα, κατασκευάζονται από βιολογικό βαμβάκι, δεν περιέχουν χλώριο, πλαστικά και άλλα συνθετικά υλικά και είναι πάνω από 99% βιοδιασπώμενα και κατάλληλα για κομποστοποίηση. Επιπλέον παρέχουν προστασία σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε ταμπόν, ταξιδεύετε ή ακολουθείτε αγωγή με φαρμακευτικές κρέμες.

Άλλα είδη της σειράς είναι τα Εξαιρετικά λεπτά (Ultra Thin), τα Ανατομικά (Curved) και τα Mini.
Γιατί Σερβιετάκια
natracare
Οι γυναίκες σήμερα έχουν συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να αποφεύγουν την επαφή με συνθετικά υλικά, χημικές ουσίες και πρόσθετα. 
Καταστήματα
Μάθετε που είναι το κοντινότερο κατάστημα από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα της natracare ή αγοράστε τα  απευθείας από εδώΑρχική      Ποιοί Είμαστε      Προϊόντα Natracare      Γιατί Natracare      Καταστήματα       Υγεία       Περιβάλλον       Επικοινωνία
Normal Panty Liners
Αγοράστε On-Line