Προϊοντα Natracare

Σερβιέτες
Προϊοντα Natracare

Μητρότητας

Natracare.gr © 2010 - 2017 NATRACARE, Inc. All rights reserved.
To υλικό αυτό δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, να διανεμηθεί, να διαβιβαστεί, να αποθηκευτεί προσωρινά, ή να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός αν εξασφαλιστεί προηγουμένως η γραπτή άδεια της Natracare Hellas, Inc. 

Σερβιέτες λοχείας
 
Πίσω


Σημαντικό:
Σερβιέτες λοχείας
Μωρομάντηλα
Οι σερβιέτες λοχείας της Natracare είναι ειδικά σχεδιασμένες με επιπλέον απαλότητα και μήκος, ώστε να επιτρέπουν την επιδερμίδα να αναπνέει. Προσφέρουν απόλυτη άνεση και ασφάλεια τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό, τότε που το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο και χρειάζεται επιπλέον προστασία από τους ερεθισμούς που προκαλούν τα συνθετικά υλικά.
Οι σερβιέτες λοχείας της Natracare έχουν extra μήκος και είναι ειδικά σχεδιασμένες, ώστε να προσφέρουν αυτοπεποίθηση και ασφαλή προστασία από τη φυσική απώλεια αίματος μετά τον τοκετό. Ο απαλός, μαλακός και απορροφητικός τους πυρήνας δεν περιέχει χλώριο, αλλά είναι φτιαγμένος από φυσικό πολτό που απορροφά και κρατάει μακριά την υγρασία. Έτσι το μαλακό τους κάλυμμα από 100% πιστοποιημένο βιολογικό βαμβάκι επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, ενώ ταυτόχρονα σας διατηρεί στεγνή χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς, αφού δεν περιέχει συνθετικές ύλες.
Οι σερβιέτες λοχείας και η συσκευασία τους δεν περιέχουν συνθετικές ύλες, είναι βιοδιασπώμενες και κατάλληλες για κομποστοποίηση. Επιλέγοντάς τες, λοιπόν, φροντίζετε και για την προστασία του περιβάλλοντος που θα κληροδοτήσετε στα παιδιά σας.
Γιατί Προϊόντα
Μητρότητας natracare
Οι γυναίκες σήμερα έχουν συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να αποφεύγουν την επαφή με συνθετικά υλικά, χημικές ουσίες και πρόσθετα. 
Καταστήματα
Μάθετε που είναι το κοντινότερο κατάστημα από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα της natracare ή αγοράστε τα  απευθείας από εδώΑρχική      Ποιοί Είμαστε      Προϊόντα Natracare      Γιατί Natracare      Καταστήματα       Υγεία       Περιβάλλον       Επικοινωνία
Normal Panty Liners
Αγοράστε On-Line