Προϊοντα Natracare

Σερβιέτες
Προϊοντα Natracare

Σερβιέτες

Natracare.gr © 2010 - 2017 NATRACARE, Inc. All rights reserved.
To υλικό αυτό δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, να διανεμηθεί, να διαβιβαστεί, να αποθηκευτεί προσωρινά, ή να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός αν εξασφαλιστεί προηγουμένως η γραπτή άδεια της Natracare Hellas, Inc. 
Σερβιέτες νυκτός

Σημαντικό:
Πίσω
Νυκτός
Ultra χωρίς φτερά (πολύ
μεγάλη ροή)
Ultra με φτερά (πολύ
μεγάλη ροή)
Ultra με φτερά (μεγάλη ροή)
Ultra με φτερά (κανονική ροή)

Οι βιολογικές σερβιέτες της Natracare, φτιάχνονται αποκλειστικά από 100% πιστοποιημένο βιολογικό βαμβάκι και ανανεώσιμη φυτική κυτταρίνη. Δεν περιέχουν πλαστικό και, όπως όλα τα προϊόντα της Natracare, δεν περιέχουν χλώριο, καθώς σε καμία παραγωγική διαδικασία οποιουδήποτε προϊόντος της Natracare δε χρησιμοποιείται χλώριο. Το ότι είναι απαλλαγμένες από πλαστικό σημαίνει ότι  δεν περιέχουν συνθετικές ύλες όπως πολυαιθυλένιο, πολυπροπυλένιο, πολυακρυλικό και υπερ-απορροφητικές ουσίες, οι οποίες ερεθίζουν το δέρμα.
Οι βιολογικές σερβιέτες νυκτός της Natracare διαθέτουν μεγαλύτερο πάχος και έξτρα μήκος, ώστε να σας προσφέρουν αυτοπεποίθηση και ασφαλή προστασία κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ο μαλακός, αφράτος, απορροφητικός πυρήνας τους, φτιαγμένος αποκλειστικά από πολτό που δεν έχει υποστεί επεξεργασία με χλώριο, δεσμεύει γρήγορα το αίμα της περιόδου και το κρατάει μακριά, ώστε το απαλό,  100% βιολογικό βαμβακερό κάλυμμα να επιτρέπει στο δέρμα σας να αναπνέει και ταυτόχρονα να σας κρατάει στεγνή.
Οι βιολογικές σερβιέτες νυκτός, είναι ιδανικές για μεγάλη ροή και επιπλέον προστασία κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τόσο οι σερβιέτες όσο και η συσκευασία τους, δεν περιέχουν συνθετικές ύλες και είναι 100% βιοδιασπώμενες και κατάλληλες για κομποστοποίηση.
Γιατί Σερβιέτες
natracare
Οι γυναίκες σήμερα έχουν συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να αποφεύγουν την επαφή με συνθετικά υλικά, χημικές ουσίες και πρόσθετα. 

Καταστήματα
Μάθετε που είναι το κοντινότερο κατάστημα από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα της natracare ή αγοράστε τα  απευθείας από εδώ


Αρχική      Ποιοί Είμαστε      Προϊόντα Natracare      Γιατί Natracare      Καταστήματα       Υγεία       Περιβάλλον       Επικοινωνία
Normal Panty Liners
Αγοράστε On-Line