ΓΙΑΤΙ NATRACARE

Home / ΓΙΑΤΙ NATRACARE

Γιατί Natracare;

Οι γυναίκες συνειδητοποιούν σήμερα περισσότερο από ποτέ ότι είναι επιτακτική ανάγκη να αποφεύγουν να χρησιμοποιούν προϊόντα από συνθετικές, χημικές και πρόσθετες ύλες που ερεθίζουν το δέρμα. Έτσι, αναζητούν άνεση, ποιότητα και σιγουριά και γι’ αυτό όλα τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα της Natracare εκτιμούνται για τους παραπάνω λόγους, καθώς και για την υπευθυνότητά που επιδεικνύουν απέναντι στο περιβάλλον. Πολλοί γυναικολόγοι συμβουλεύουν τις γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα να χρησιμοποιούν τα προϊόντα της Natracare, ώστε να περιορίσουν την επαφή τους με χλωριωμένα και συνθετικά υλικά, latex και τα υπόλοιπα υπέρ-απορροφητικά υποπροϊόντα του πετρελαίου που συναντιούνται στα συμβατικά ταμπόν και στις σερβιέτες.

Τα προϊόντα της Natracare φτιάχνονται από πιστοποιημένα βιολογικά και φυσικά υλικά φυτικής προέλευσης και δεν περιέχουν χημικά πρόσθετα. Είναι βιοδιασπώμενα, προέρχονται από παραγωγούς που χρησιμοποιούν μόνο οικολογικές μεθόδους παραγωγής και είναι πιστοποιημένα, γιατί παράγονται και ελέγχονται χωρίς να πραγματοποιούνται πειράματα σε ζώα. Στη Natracare δε θα συμβιβαστούμε ποτέ στην ποιότητα και την αξιοπιστία και θα συνεχίσουμε να υιοθετούμε έναν μοντέρνο τρόπο σκέψης στη χρήση φυσικών υλικών για να εφευρίσκουμε έξυπνες, αξιόλογες και οικολογικές λύσεις, ώστε να διατηρήσουμε την αξιοπιστία που συνδέεται με το όνομα της Natracare. Είμαστε δεσμευμένοι στην βελτίωση της ατομικής και περιβαλλοντικής υγιεινής και πιστεύουμε σε έναν τρόπο ζωής οικολογικά ισορροπημένο.

Όλα τα προϊόντα της Natracare είναι απαλλαγμένα από χλώριο κι έτσι οι γυναίκες μπορούν να είναι ήσυχες, ότι χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της Natracare δεν έρχονται σε επαφή με συνθετικά υλικά ή άλλα χημικά πρόσθετα όπως τασιενεργά, αρώματα, χρωστικές ουσίες ή λιπαντικά. Επιλέγοντας μόνο πλήρως πιστοποιημένο βιολογικό βαμβάκι, αποτρέπεται η άμεση έκθεση στα κατάλοιπα των φυτοφαρμάκων, των λιπασμάτων, των αποφυλλωτικών και των μυκητοκτόνων που χρησιμοποιούνται στις συμβατικές καλλιέργειες βαμβακιού. Κάθε χρόνο, δισεκατομμύρια πλαστικές σερβιέτες και σερβιετάκια απορρίπτονται από τις γυναίκες. Οι περισσότερες από τις σερβιέτες είναι φτιαγμένες από 90% πλαστικό αργού πετρελαίου που μολύνει το περιβάλλον για πάντα. Όλα τα απορρίμματα καταλήγουν στους χώρους υγειονομικής ταφής και τους ωκεανούς σε όλο τον κόσμο ρυπαίνοντας συνεχώς και καταστρέφοντας τη θαλάσσια ζωή και κατ’ επέκταση την τροφική αλυσίδα. Χρησιμοποιώντας Natracare, λέτε όχι στη χρήση πλαστικών αργού πετρελαίου.

Πολλά υγρά μαντηλάκια χρησιμοποιούν ευρέος σκληρούς παράγοντες αφρισμού, όπως το sodium lauryl sulphate (SLS), καθώς και συντηρητικά, όπως η φαινοξυαιθανόλη, που συνδέονται με δερματίτιδες  και parabens που έχουν ενοχοποιηθεί για την τοξική τους επίδραση πάνω στην υγεία μας. Τα parabens (methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparaben και ethylparaben) αποτελούν μέρος μιας μεγάλης ομάδας τοξικών χημικών, που κανείς δε γνωρίζει, τι επίπτωση μπορεί να έχουν σε βάθος χρόνου, αν τα χρησιμοποιούμε για το δέρμα μας σε καθημερινή βάση. Τα μαντηλάκια καθαρισμού της Natracare, είναι ασφαλή, αξιόπιστα, υψηλής ποιότητας και κατασκευάζονται από βιολογικά και φυσικά συστατικά φυτικής προέλευσης που δεν περιέχουν σκληρές χημικές ουσίες και τοξικά συντηρητικά.

Γιατί μαντηλάκια Natracare;

Το δέρμα μας συνεχώς βομβαρδίζεται με τοξικές χημικές ουσίες και ουσίες που το ερεθίζουν από το περιβάλλον γύρω μας, καθώς από μία πληθώρα προϊόντων που προσφέρουν ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και μια άγνωστη κληρονομιά, συμπεριλαμβανομένης της ρύπανσης του περιβάλλοντος από τα δισεκατομμύρια προϊόντα υγιεινής που απορρίπτονται ετησίως και κατασκευάζονται ως επί το πλείστον από υποπροϊόντα του πετρελαίου, όπως το πολυπροπυλένιο, ή από τεχνητό μετάξι που έχει υποστεί λεύκανση με χλώριο. Πολλά από τα ευρέως διαθέσιμα υγρά μαντηλάκια περιέχουν σκληρούς παράγοντες αφρισμού, όπως το sodium lauryl sulphate (SLS), καθώς επίσης και συνθετικά συντηρητικά, όπως η φαινοξυαιθανόλη, η οποία συνδέεται με τη δερματίτιδα, και τα parabens, που πρόσφατα ενοχοποιήθηκαν για την τοξική τους επίδραση πάνω στην υγεία μας. Τα parabens (methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparaben και ethylparaben) αποτελούν μέρος μιας μεγάλης ομάδας τοξικών χημικών, που κανείς δε γνωρίζει τι επίπτωση μπορεί να έχουν σε βάθος χρόνου, αν τα χρησιμοποιούμε για το δέρμα μας σε καθημερινή βάση. Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται ευρέως στα μαντηλάκια καθαρισμού. Για το γεγονός αυτό θα πρέπει να θέσουμε το ερώτημα: Δεν θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σχετικά με τη χρήση των προϊόντων που περιέχουν αυτές τις χημικές ουσίες; Άτομα με ευαίσθητο δέρμα δεν πρέπει να αποφεύγουν μόνο τις χημικές ουσίες που αναφέρθηκαν παραπάνω, αλλά επίσης τη προπυλενογλυκόλη, τη πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG), το μυριστικό ισοπροπυλεστέρα και τη φορμαλδεΰδη που απελευθερώνει συντηρητικά, όπως τα ιμιδαξολιδινυλουρία.

Η απαλή φόρμουλα της Natracare είναι απαλλαγμένη από αλκοόλ, καθαριστικά, όπως το sodium lauryl sulphate (SLS και άλλες συγγενείς ουσίες), parabens, SHG και κάθε είδους τοξικών, όπως η φορμαλδεΰδη που απελευθερώνει συντηρητικά. Καθώς, η Natracare δε χρησιμοποιεί ζωικά συστατικά ούτε δοκιμάζει τα προϊόντα της στα ζώα, τα μαντηλάκια καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής είναι κατάλληλα και για όσους ακολουθούν ένα vegan τρόπο ζωής. Για την επίτευξη των υψηλών στάνταρ ποιότητας, η Natracare πραγματοποίησε δερματολογικούς ελέγχους του προϊόντος μόνο σε εθελόντριες. Τα ατομικά μαντηλάκια καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή και τα συστατικά με τα οποία είναι εμποτισμένα, προέρχονται αποκλειστικά από φυσικές, ανανεώσιμες πηγές και είναι βιοδιασπώμενα και κατάλληλα για κομποστοποίηση.

Τα βιολογικά βαμβακερά μαντηλάκια καθαρισμού της Natracare είναι σχεδιασμένα για την καθημερινή προσωπική υγιεινή των γυναικών, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εμμηνορρυσίας, αλλά και ως πρακτική λύση όταν ταξιδεύετε. Τα μαλακά και ανθεκτικά, 100% βιολογικά πιστοποιημένα βαμβακερά μαντηλάκια είναι εμποτισμένα με πιστοποιημένα βιολογικά αιθέρια έλαια χαμομηλιού, καλέντουλας και Γαλλικού τριαντάφυλλου, καθώς και με φυσικά εκχυλίσματα φυτών, τα οποία θα καθαρίσουν και θα αναζωογονήσουν το δέρμα σας, αφήνοντας το απαλό.

Γιατί μωρομάντηλα Natracare;

Τα μωρά είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στο περιβάλλον τους, καθώς το λεπτό, ευαίσθητο δέρμα τους και το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν έχουν αναπτύξει ανεκτικότητα στα επικίνδυνα συστατικά και στις τοξίνες που χρησιμοποιούνται στα συμβατικά μωρομάντηλα και παιδικά προϊόντα καθαρισμού και υγιεινής. Για το λόγο αυτό, η Natracare δημιούργησε βιολογικά βαμβακερά μωρομάντηλα που κατασκευάζονται αποκλειστικά από πιστοποιημένα βιολογικά φυτικά συστατικά και αιθέρια έλαια, που είναι φιλικά προς το περιβάλλον,
ήπια και απαλά. Επιπλέον, είναι βιοδιασπώμενα προκειμένου να μην μολύνουν το περιβάλλον.

Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται ευρέως στα συμβατικά μωρομάντηλα. Για το γεγονός αυτό θα πρέπει να θέσουμε το ερώτημα: Δεν θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σχετικά με τη χρήση των προϊόντων που περιέχουν αυτές τις χημικές ουσίες; Δυστυχώς, πολλά δημοφιλή
εμπορικά σήματα, που οι γονείς εμπιστεύονται τυφλά, συχνά περιέχουν στα προϊόντα που απευθύνονται στα μωρά σκληρούς παράγοντες αφρισμού, όπως το Sodium Lauryl Sulfate (SLS), καθώς και συνθετικά συντηρητικά, όπως φαινοξυαιθανόλη, SHG και Parabens. Το SLS κάνει περισσότερο κακό παρά καλό, δεδομένου ότι αφαιρεί από το δέρμα το προστατευτικό του στρώμα κι έτσι μπορεί να το καταστήσει διάτρητο και να επιτρέψει την απορρόφηση των τοξινών στο σώμα.

Τα συντηρητικά που βρίσκονται συχνά σε πολλά προϊόντα φροντίδας των μωρών, συνήθως αναφέρονται ως methylparaben και propylparaben, αλλά μερικές φορές ο όρος «food grade parabens» χρησιμοποιείται, επίσης, σε μια προσπάθεια να καταστήσει τα parabens περισσότερο αποδεκτά ως συστατικό. Παρ ‘όλα αυτά δεν
παύουν να είναι parabens, τα οποία ενοχοποιήθηκαν για την τοξική τους επίδραση πάνω στην υγεία μας.

Άλλα επιβλαβή συστατικά, που χρησιμοποιούνται ευρέως στα μωρομάντηλά και θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση τους στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού, είναι η προπυλενογλυκόλη, η πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG), ο μυριστικός ισοπροπυλεστέρας και η φορμαλδεΰδη που απελευθερώνει συντηρητικά, όπως τα ιμιδαξολιδινυλουρία. Επιπλέον, πολλά μωρομάντηλα που διατίθενται σήμερα είναι κατασκευασμένα από συνθετικό ύφασμα, όπως το πολυπροπυλένιο που δε βιοδιασπάται, ή τεχνητό μετάξι που έχει
υποστεί λεύκανση με χλώριο.

Γιατί προϊόντα μητρότητας Natracare;

Οι βραβευμένα προϊόντα μητρότητας της Natracare είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις νέες μητέρες και τα μωρά τους χρησιμοποιώντας μόνο βιολογικά και φυσικά συστατικά και είναι 100% απαλλαγμένα από χλώριο και πλαστικά. Πολλά προϊόντα που διατίθενται σε θηλάζουσες μητέρες περιέχουν συνθετικά συστατικά και υπερ-απορροφητικά υλικά που προέρχονται από το πετρέλαιο, τα οποία μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις,
τόσο στην υγεία των γυναικών, όσο και στο περιβάλλον μας.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι γυναίκες αναπτύσσουν εκ φύσεως μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την υγεία και τη φροντίδα του σώματός τους. Η αγνότητα των προϊόντων Natracare μπορεί να παρέχει στις γυναίκες την τη σιγουριά και ασφάλεια που χρειάζονται ακόμα περισσότερο σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής τους.
Πολλά συμβατικά μωρομάντηλα περιέχουν σκληρούς παράγοντες αφρισμού, όπως το sodium lauryl sulphate (SLS), καθώς επίσης και συντηρητικά, όπως φαινοξυαιθανόλη, η οποία συνδέεται με τη δερματίτιδα, και τα parabens, που πρόσφατα ενοχοποιήθηκαν για την τοξική τους επίδραση πάνω στην υγεία μας. Τα parabens
(methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparaben και ethylparaben) αποτελούν μέρος μιας μεγάλης ομάδας τοξικών χημικών, που κανείς δε γνωρίζει τι επίπτωση μπορεί να έχουν σε βάθος χρόνου, αν τα χρησιμοποιούμε για το δέρμα μας σε καθημερινή βάση.

Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται ευρέως στα συμβατικά μωρομάντηλα για τα οποία θα πρέπει να θέσουμε το ερώτημα: Δεν θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σχετικά με τη χρήση προϊόντων που περιέχουν αυτές τις χημικές ουσίες; Τα προϊόντα που απευθύνονται στο ευαίσθητο δέρμα
του μωρού, το οποίο εύκολα επιτρέπει τη μεταφορά των χημικών ουσιών στο σώμα, δε θα πρέπει να αποκλείουν μόνο τις χημικές ουσίες που αναφέρονται παραπάνω, αλλά επίσης την ενεργό προπυλενογλυκόλη, την πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG), το μυριστικό ισοπροπυλεστέρα και τη φορμαλδεΰδη που απελευθερώνει
συντηρητικά όπως τα ιμιδαξολιδινυλουρία.

Γιατί σερβιέτες Natracare;

Οι σερβιέτες της Natracare προσφέρουν στις γυναίκες άνεση και αξιόπιστη προστασία, ενώ παράλληλα είναι φιλικές προς το περιβάλλον και αντιμετωπίζουν με ευθύνη τους πόρους της γης. Οι σερβιέτες της Natracare κατασκευάζονται από πιστοποιημένο 100% βιολογικό βαμβάκι και φυσικά υλικά κυτταρίνης, που προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές και είναι πάνω από 99% βιοδιασπώμενες και κατάλληλες για κομποστοποίηση. Επιπλέον, αποτελούν την απόλυτα φυσική επιλογή για τη γυναικεία υγιεινή, καθώς είναι 100% απαλλαγμένες από χλώριο και πλαστικό. Έτσι, μπορείτε να αποφύγετε την επαφή με συνθετικά υλικά, όπως το τεχνητό μετάξι, με πλαστικά, όπως το πολυαιθυλένιο και το πολυπροπυλένιο, με λευκαντικά χλωρίου που απελευθερώνουν τοξικές διοξίνες, με υπερ-απορροφητικά υλικά που αποτελούν παράγωγα του πετρελαίου, με το λάτεξ, με υλικά που ερεθίζουν το δέρμα και με χημικές ουσίες, όπως αρώματα και χρωστικές ουσίες, οι οποίες υπάρχουν σε πλήθος άλλων προϊόντων γυναικείας υγιεινής. Καθώς δεν έχουν όλες οι γυναίκες τις ίδιες προτιμήσεις, οι σερβιέτες της Natracare είναι διαθέσιμες σε διαφορετικά μεγέθη, από maxi
μέχρι εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό και διατίθενται με ή χωρίς φτερά.

Πολλοί γυναικολόγοι συμβουλεύουν τις γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα να χρησιμοποιούν τις σερβιέτες Natracare για να μειώσουν την επαφή τους με υλικά που έχουν υποστεί λεύκανση με χλώριο, καθώς επίσης και με προϊόντα που περιέχουν συνθετικά προϊόντα, λάτεξ και με υπερ-απορροφητικά υλικά που αποτελούν παράγωγα του πετρελαίου.

Γιατί σερβιετάκια Natracare;

Με τα σερβιετάκια της Natracare, επιτρέπεται μόνο σε πιστοποιημένο 100% βιολογικό βαμβάκι να έρχεται σε επαφή με το δέρμα της ευαίσθητης περιοχής σας. Αποτελούν την απόλυτα φυσική επιλογή για την καθημερινή γυναικεία υγιεινή, καθώς είναι απαλλαγμένα από πλαστικό αργού πετρελαίου και δεν έχουν υποστεί λεύκανση με χλώριο. Έτσι, μπορείτε να αποφύγετε την επαφή με συνθετικά υλικά, όπως το τεχνητό μετάξι, με πλαστικά, όπως το πολυαιθυλένιο και το πολυπροπυλένιο, με λευκαντικά χλωρίου που απελευθερώνουν τοξικές διοξίνες, με υπερ-απορροφητικά υλικά που αποτελούν παράγωγα του πετρελαίου, με το λάτεξ, με υλικά που ερεθίζουν το δέρμα και με χημικές ουσίες, όπως αρώματα και χρωστικές ουσίες, οι οποίες υπάρχουν σε πλήθος άλλων προϊόντων γυναικείας υγιεινής.

Πολλοί γυναικολόγοι συμβουλεύουν τις γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα να χρησιμοποιούν τις σερβιέτες και τα σερβιετάκια της Natracare για να μειώσουν την επαφή τους με υλικά που έχουν υποστεί λεύκανση με χλώριο, καθώς επίσης και με προϊόντα που περιέχουν συνθετικά προϊόντα, λάτεξ και με υπερ-απορροφητικά υλικά που αποτελούν παράγωγα του πετρελαίου. Κάθε χρόνο, δισεκατομμύρια πλαστικές σερβιέτες και σερβιετάκια πετιούνται από τις γυναίκες. Οι περισσότερες από τις σερβιέτες είναι φτιαγμένες από 90% πλαστικό αργού πετρελαίου που μολύνει το περιβάλλον για πάντα. Όλα τα απορρίμματα καταλήγουν στους χώρους υγειονομικής ταφής και τους ωκεανούς σε όλο τον κόσμο ρυπαίνοντας συνεχώς και καταστρέφοντας τη θαλάσσια ζωή και κατ’
επέκταση την τροφική αλυσίδα. Χρησιμοποιώντας Natracare, λέτε όχι στη χρήση πλαστικών αργού πετρελαίου.

Γιατί ταμπόν Natracare;

Οι γυναίκες σήμερα έχουν επίγνωση της ανάγκης να περιορίσουν την επαφή τους με συνθετικά υλικά, υλικά που ερεθίζουν το δέρμα, περιττές χημικές ουσίες και πρόσθετα. Γι ‘ αυτό, οι γυναίκες εκτιμούν τα πιστοποιημένα 100 % βιολογικά  βαμβακερά ταμπόν της Natracare για την άνεση, την αξιόπιστη προστασία και φροντίδα που τους παρέχουν, καθώς και για την ευθύνη που επιδεικνύει η Natracare απέναντι στο περιβάλλον μας σε όλα τα στάδια της κατασκευής τους.

Τα ταμπόν της Natracare κατασκευάζονται αποκλειστικά από πιστοποιημένο 100% βιολογικό βαμβάκι. Είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά επίπεδα απορροφητικότητας, τόσο με εφαρμοστή όσο και χωρίς εφαρμοστή, για να εξυπηρετούν τα διάφορα στάδια της εμμηνόρροιάς σας και την προσωπική σας προτίμηση. Οι εφαρμοστές των ταμπόν της Natracare δεν κατασκευάζονται από πλαστικό, αλλά από μία βιοδιασπώμενη κάρτα που δεν περιλαμβάνει καθόλου χλώριο. Αν χρησιμοποιείτε ήδη κάποιο ταμπόν που διαθέτει πλαστικό εφαρμοστή, τότε είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι εκτός από το ότι είναι κατασκευασμένος από προϊόντα πετρελαίου, περιέχει, επίσης, πλαστικοποιητές, ένα πρόσθετο το οποίο κάνει εύκαμπτο το πλαστικό και περιέχει φθαλικές ενώσεις.

Όλα τα προϊόντα της Natracare είναι εντελώς απαλλαγμένα από χλώριο και οι γυναίκες που τα χρησιμοποιούν μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς από το γεγονός ότι δεν περιέχουν συνθετικά υλικά, όπως τεχνητό μετάξι ή πολυπροπυλένιο, ή οποιαδήποτε χημικά πρόσθετα όπως τασιενεργά, αρώματα, χρωστικές ουσίες ή λιπαντικά. Η χρήση αποκλειστικά πιστοποιημένου βιολογικού βαμβακιού εξαλείφει τον κίνδυνο της άμεσης έκθεσης στα υπολείμματα των χημικών λιπασμάτων, των εντομοκτόνων, των φυλλοκτόνων και των μυκητοκτόνων που χρησιμοποιούνται συνήθως στις συμβατικές βαμβακοκαλλιέργειες. Τα ταμπόν της Natracare κατασκευάζονται από 100% βιολογικό βαμβάκι, το οποίο έχει πλήρως ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από το Global Organic Textiles Standard (GOTS) στις καλλιέργειες του βαμβακιού που χρησιμοποιεί η Natracare, στον μεταποιητή, όπου το βαμβάκι καθαρίζεται, και σε όλες τις διαδικασίες που χρησιμοποιούνται μέχρι την κατασκευή. Με τον τρόπο αυτό, ακολουθείται μια πλήρης και αξιόπιστη διαδικασία που μπορεί να εξασφαλίσει με βεβαιότητα ότι τα ταμπόν της Natracare είναι πραγματικά πιστοποιημένα βιολογικά.

Σύμφωνα με μία ανεξάρτητη έρευνα, η οποία διεξήχθη στο New York University Medical School, η χρήση 100 % βαμβακερών ταμπόν μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο του συνδρόμου τοξικού σοκ σε σχέση με τη χρήση ταμπόν που περιέχουν τεχνητό μετάξι. Τα 100% βαμβακερά ταμπόν της Natracare συμπεριλήφθηκαν σε αυτήν την έρευνα μαζί με όλες τις άλλες διαθέσιμες μάρκες ταμπόν στην αγορά, τα οποία είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά είτε από 100 % ίνες τεχνητού μεταξιού είτε από ένα μείγμα τεχνητού μεταξιού και ινών βαμβακιού.

Back to Top
Shopping Cart
Close

No products in the cart.