ΗΘΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

Home / ΗΘΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

Ethical Company Organisation

Η τελευταία έρευνα που διεξήχθη (2016) από τον Ethical Company Organisation φανερώνει πόσο ισχυρή είναι η ηθική δέσμευση κάθε εταιρείας που δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων γυναικείας υγιεινής. Η Natracare λαμβάνει την πρώτη θέση και την υψηλότερη βαθμολογία στην αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε. Διαβάστε περισσότερα για τον οργανισμό, τη διαδικασία και την βαθμολόγηση εδώ.

Vegan Approved

Το σήμα  Vegsoc Approved ανήκει στη VSUK Trading Ltd, η οποία είναι μια πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική της Vegetarian Society, τον πρώτο οργανισμό για χορτοφάγους παγκοσμίως, ο οποίος αποτελεί έναν ενημερωτικό φιλανθρωπικό οργανισμό που προωθεί την κατανόηση και το σεβασμό για τον τρόπο ζωής των χορτοφάγων.
Η Vegetarian Society, η οποία καθιέρωσε τη λέξη «χορτοφάγος» πριν από 150 χρόνια, απονέμει το εγκεκριμένο σήμα «Vegsoc» στα προϊόντα που έχουν αξιολογηθεί και πιστοποιηθεί ότι είναι σύμφωνα με τις αρχές της Vegetarian Society. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα εγκεκριμένα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από τα ζωικά συστατικά (κρέας, πουλερικά, ψάρια και οστρακοειδή), δεν περιέχουν μεταλλαγμένα συστατικά, δε δοκιμάζονται στα ζώα και δεν αναμιγνύονται με μη χορτοφαγικά συστατικά κατά τη διαδικασία παραγωγής.

USDA Biobased

Ένα σήμα που εγγυάται το φυσικό περιεχόμενο ενός προϊόντος. Να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα που αγοράζετε είναι κατασκευασμένα από φυσικά και ανανεώσιμα υλικά, τα οποία φέρουν το λογότυπο USDA Biobased.

Ένα βιολογικό προϊόν κατασκευάζεται από ανανεώσιμα και βιολογικά υλικά. Μπορεί να προέρχονται από φυτά, γεωργία, δάση ή θαλάσσια συστατικά. Η μετάβαση σε βιολογικά υλικά βοηθά στην απομάκρυνση από μη ανανεώσιμα υλικά όπως το πετρέλαιο. Το 2002, η USDA ξεκίνησε το Πρόγραμμα BioPreferred για να ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να αγοράζουν και να χρησιμοποιούν βιολογικά προϊόντα.

Τα πιστοποιημένα προϊόντα Natracare USDA Biobased δοκιμάζονται από τρίτους για το φυσικό τους περιεχόμενο. Χρησιμοποιούμε ανανεώσιμα υλικά όπου είναι δυνατόν, γιατί γνωρίζουμε την περιβαλλοντική τους αξία και τα οφέλη για την υγεία. Όλα τα προϊόντα Natracare είναι πιστοποιημένα.

Nordic Swan Ecolabel

Όλες οι σερβιέτες και τα σερβιετάκια της Natracare είναι πιστοποιημένα με τη Σκανδιναβική σφραγίδα έγκρισης eco-friendly.

Μια αξιόπιστη περιβαλλοντική «σφραγίδα έγκρισης», Nordic Swan Ecolabel δείχνει ότι τα προϊόντα μας ελέγχονται για τη βιωσιμότητάς τους. Από το 1989, η πιστοποίηση εξετάζει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του κύκλου ζωής ενός προϊόντος, καθοδηγώντας τους καταναλωτές να λαμβάνουν φιλικές προς το περιβάλλον αποφάσεις αγοράς.

Φοράμε το Swan Ecolabel μας με υπερηφάνεια, γνωρίζοντας ότι τα προϊόντα μας πέρασαν την πιο αυστηρή δοκιμή περιβαλλοντικών προτύπων!

Αριθμός άδειας οικολογικού σήματος Nordic:
3023 0025, 3023 0026

MADE SAFE

Είναι σημαντικό για εμάς τα προϊόντα Natracare να είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία σας, γι ‘αυτό διαθέτουν τη πιστοποίηση Made Safe.

Τα προϊόντα που έχουν πιστοποιηθεί από την Made Safe έχουν υποβληθεί σε έντονο έλεγχο. Οι πιστοποιήσεις διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα δεν περιέχουν γνωστά ή ύποπτα τοξικά συστατικά που θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβη στην υγεία σας. Τα προϊόντα Natracare είναι ασφαλή για εσάς και την οικογένειά σας, χωρίς να διακινδυνεύετε την υγεία σας.

Environmental Product Declaration

Η Natracare ήταν η πρώτη μάρκα προϊόντων περιόδου που έλαβε μια διεθνή πιστοποίηση περιβαλλοντικών προϊόντων (EPD).

Το EPD είναι μια επιστημονικά επικυρωμένη, ανεξάρτητη αξιολόγηση κύκλου ζωής ενός προϊόντος. Αυτή η ανάλυση καθορίζει το αποτύπωμα άνθρακα του προϊόντος. Ακολουθεί τις περιβαλλοντικές δηλώσεις ISO 14025 και το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 15804. Ο κύκλος ζωής αξιολογεί την πρώτη ύλη, την παραγωγή, το ταξίδι στον καταναλωτή και το τέλος της ζωής. Γνωρίζουμε τον οικολογικό μας αντίκτυπο και το αποτύπωμα άνθρακα και είναι καθησυχαστικό να μπορούμε να επικοινωνούμε με πλήρη διαφάνεια.

GOTS

Το βαμβάκι που χρησιμοποιεί η Natracare είναι 100% πιστοποιημένο βιολογικό σύμφωνα με το Global Organic Textile Standard (GOTS).

Το GOTS είναι ο παγκόσμιος κορυφαίος δείκτης ότι το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν ενός προϊόντος είναι βιολογικό. Η Soil Association πιστοποιεί το βαμβάκι που χρησιμοποιείται για τα ταμπόν και τα μαντηλάκια μας. Οι ICEA και IMO πιστοποιούν το βαμβάκι που χρησιμοποιείται για τις σερβιέτες και τα σερβιετάκια. Όλο το βαμβάκι μας είναι πιστοποιημένο με το Global Organic Textile Standard. Αυτό εγγυάται ότι το βιολογικό βαμβάκι μας καλλιεργείται χωρίς τοξικά φυτοφάρμακα, χωρίς GMO και επεξεργάζεται με ασφάλεια.

Η χρήση βιολογικών προϊόντων μειώνει την έκθεση σε τοξικά φυτοφάρμακα, ακόμη και σε ίχνη. Το βιολογικά βαμβάκι χρησιμοποιεί επίσης λιγότερο νερό από το συμβατικό βαμβάκι και εξασφαλίζει καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους αγρότες. Έτσι, η επιλογή βιολογικών είναι καλύτερη για το σώμα σας, τους εργαζόμενους και τον πλανήτη!

COSMOS Organic

Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της Natracare είναι πιστοποιημένα με COSMOS. Το υψηλότερο πρότυπο για βιολογικά και φυσικά καλλυντικά.

Η βιολογική πιστοποίηση της εταιρείας Soil Association COSMOS σας διευκολύνει να επιλέξετε προϊόντα περιποίησης δέρματος που κατασκευάζονται από βιολογικά συστατικά και χωρίς δοκιμές σε ζώα. Το COSMOS διασφαλίζει ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί GMO, επιβλαβή συστατικά, parabens ή φθαλικά άλατα, ή συνθετικά χρώματα, βαφές ή αρώματα στα προϊόντα μας.

Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ μας είναι απαλλαγμένα από δυσάρεστα συστατικά και απαλά ακόμη και στο πιο ευαίσθητο δέρμα. Η βιολογική πιστοποίηση COSMOS είναι απόδειξη ότι τα μαντηλάκια μακιγιάζ μας είναι ασφαλή, βιολογικά και απαλλαγμένα από τοξικά συστατικά.

Environmental Working Group

Τα βιολογικά μωρομάντηλα της Natracare επαληθεύονται με EWG. Το σήμα υποδηλώνει ότι ένα προϊόν είναι απαλλαγμένο από χημικές ουσίες που προκαλούν ερεθισμούς και είναι ασφαλές στη χρήση.

Τα μωρομάντηλα πρέπει να χρησιμοποιούν μόνο συστατικά που είναι απολύτως ασφαλή για εσάς και την υγεία του μωρού σας. Το EWG Verified είναι ένα αξιόπιστο σήμα που εγγυάται ότι τα μαντηλάκια μας είναι απαλλαγμένα από χημικά που προκαλούν ερεθισμούς και έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την υγεία της οικογένειάς σας. Από το 1993, η Ομάδα Εργασίας Περιβάλλοντος έχει κάνει εκστρατεία για ασφαλέστερα προϊόντα. Τα καλλυντικά και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας πολύ συχνά περιέχουν μη αποκαλυπτόμενα ή επιβλαβή χημικά.

Το σήμα επαληθευμένου EWG αναγνωρίζει ότι τα οργανικά μωρομάντηλα της Natracare πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα υγείας της EWG.

ISO 13485

Η Natracare λειτουργεί σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο διαχείρισης ποιότητας ISO 13485.

Εγγυόμαστε τη ποιότητα. Η άδεια ISO αναγνωρίζει ότι η Natracare έχει πλήρη λογοδοσία και ιχνηλασιμότητα των προϊόντων της. Ελέγχουμε ανεξάρτητα κάθε χρόνο για να διασφαλίσουμε ότι πληρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, επιτυχίας και ασφάλειας.

Ορισμένα προϊόντα Natracare ταξινομούνται ως ιατροτεχνολογικά προϊόντα, επομένως είναι σημαντικό να τηρούμε αυτά τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας. Οι έλεγχοι ISO 13485 ελέγχουν την ικανότητά μας να παράγουμε και να ελέγχουμε με ασφάλεια τα προϊόντα μας. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα μας έχουν εγκριθεί από την FDA και την Health Canada.

Fine to Flush

Δημιουργήσαμε το πρώτο μαντιλάκι Fine to Flush που πληροί το πρότυπο WIS 4-02-06 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το 2019, η Water UK δημιούργησε την πιστοποίηση Fine to Flush για να καταπολεμήσει το πρόβλημα των fatbergs και να προσδιορίσει τι είναι ασφαλές να πεταχτεί στη τουαλέτα.

Υπάρχουν πολλά μαντηλάκια με την ένδειξη «flushable», τα οποία δεν καταρρέουν γρήγορα όταν μπαίνουν στο σύστημα αποχέτευσης και αυτά τα μαντηλάκια δεν θα περάσουν τις αυστηρές δοκιμές για να λάβουν την πιστοποίηση Fine to Flush. Αυτό το νέο πρότυπο είναι το πρώτο στην εξάλειψη της ανησυχίας των καταναλωτών σχετικά με το τι είναι ασφαλές να πεταχτεί και συμβάλλει στη μείωση του προβλήματος των αποφράξεων αποχέτευσης.

Queen’s Awards for Enterprise

Το Queen’s Award for Enterprise αναγνωρίζει την εξαιρετική συμβολή μας στο διεθνές εμπόριο.

Είμαστε περήφανοι που πραγματοποιούμε συναλλαγές παγκοσμίως και βιώσιμα. Ακόμα περισσότερο, για να επιτύχουμε αυτό το βραβείο σε αναγνώριση της διεθνούς μας απόδοσης – η οποία αυξάνεται κάθε χρόνο από το 1989.

Plastic Free Mark

Η χρήση προϊόντων χωρίς πλαστικό, συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας στα οποία εισέρχονται τα προϊόντα μας, είναι ευκολότερη από ποτέ χάρη στο σήμα Free Plastic.

Η πιστοποίηση, που απονέμεται από το A Plastic Planet, σημαίνει ότι η συσκευασία ενός προϊόντος δεν περιέχει καθόλου πλαστικό!

Η A Plastic Planet ιδρύθηκε το 2017 με στόχο να εμπνεύσει τον κόσμο να γυρίσει την πλάτη του στο πλαστικό για πάντα! Επιτυγχάνουν αυτόν τον στόχο εκτελώντας εκδηλώσεις και εκστρατείες που έχουν σχεδιαστεί για να ασκήσουν πίεση στις επιχειρήσεις και τις κυβερνήσεις για τη μείωση των πλαστικών απορριμμάτων, καθώς και να απονέμουν μάρκες με προϊόντα χωρίς πλαστικά και συσκευασίες με σαφή πιστοποίηση – διευκολύνοντας τους αγοραστές να επιλέγουν επιλογές χωρίς πλαστικά.

Βραβεύοντας τη συσκευασία των σερβιετών μας το 2019, το σήμα σας βοηθά να κάνετε την επιλογή δωρεάν συσκευασίας χωρίς ασαφή μηνύματα.

1% for the Planet

Προστατεύετε τον πλανήτη μας επιλέγοντας Natracare.

Το 2019, γίναμε η πρώτη μάρκα προϊόντων περιόδου που έγινε μέλος του 1% for the Planet! Το 1% για το Planet είναι ένας διεθνής οργανισμός που εργάζεται για να ενώσει επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άτομα για να υποστηρίξει τον πλανήτη.

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι απλός: για να γίνουμε 1% for the planet, δεσμευτήκαμε να δωρίσουμε το 1% του ετήσιου κύκλου εργασιών μας σε περιβαλλοντικές φιλανθρωπικές οργανώσεις και οργανισμούς. Αυτή τη στιγμή, αυτό σημαίνει ότι θα υπερηφανευόμαστε να δωρίζουμε περισσότερα από 200.000 £ ετησίως για λόγους που υποστηρίζουμε μέσω της συμμετοχής μας στο δίκτυο.

Ξεκινώντας το 2002, το 1% για την κοινότητα του Πλανήτη λειτουργεί τώρα σε 60 χώρες, με πάνω από 2.000 επιχειρηματικά μέλη να δωρίζουν κάθε χρόνο για να βοηθήσουν να επιστρέψουν στον πλανήτη που αγαπάμε. Από την αρχή του, έχουν δοθεί 225 εκατομμύρια δολάρια σε περιβαλλοντικές αιτίες.

Back to Top
Shopping Cart
Close

No products in the cart.